2014. április 7., hétfő

Elfogytak #4

Ismét felgyűlt egy jó adag elfogyott termék és ahogy ez a bejegyzés kikerül, lassan írhatom is a következőt...úgy tűnik, nagyon rákaptam erre, de lássuk is a múlt havi adagot.


Max Factor False Lash Effect szempillaspirál: nagyon szeretem ezt a spirált, már rengetegszer újravásároltam. Elég drága, ezért én általában a Glamour napok alkalmával tárazok be belőle. A Max Effect polcokon levő sokkal olcsóbb, mint az "eredeti", csupán a tubus színe különbözik, azt hiszem ezen kívül még van piros és nyarancssárga csomagolásban is. Szép fekete, nem csomósít, viszonylag tartós is és könnyű lemosni.
Újravenném? Igen, már meg is van az utánpótlás.

Rexona Maximum Protection dezodor - everyday fresh: még mindig ugyanazt tudom róla elmondani, amit itt leírtam, úgyhogy nem is pazarolnám a szót, minden nap ezt használom.
Újravenném? Igen, de szerintem legközelebb a lilát próbálom ki, annak jobban tetszik az illata. 


Yves Rocher göndör hajra való sampon: nem régen vettem, de azóta csak ezt használtam, és őszintén örülök hogy elfogyott, mert kicsit mintha zsírosította volna a hajamat és a hullámaimmal sem kezdett semmit. Az összetevői szépek, jó az illata és elég nagy adagot kapunk (400 ml) ami viszont csak akkor éri meg ha be is válik.

Újravenném? Nem.


Aussie Luscious Long hajbalzsam: még akkor vettem, amikor először megjelent az Aussie itthon. Az illatát iszonyatosan szeretem, olyan mentolos-édes és a hajamon is megmarad de hatásában nem tapasztaltam semmi egetrengetőt, ráadásul itthon nagyon túl van árazva, Angliában majdnem fele áron kapható az egész Aussie vonal.

Újravenném? Talán, de akkor is csak kuponnal vagy akciósan.


Yves Rocher regeneráló hajbalzsam: Ramitól "szereztem" a YouTube-os találkozón - amiről itt írtam egy kisebb fajta beszámolót. Az illatával nem voltam kibékülve annyira, nekem túl zöld és sajnos a híg állagából adódóan nagyon gyorsan el is fogyott. Az összetevői nagyon tetszenek, örülök annak is, hogy szilikonmentes és valóban táplálta a hajamat.

Újravenném? Igen, de most szeretnék pár másik balzsamot kipróbálni, így a közeljövőben nem fogom.


Balea Men Deep Clean sampon: nem is lenne elfogyott termékes bejegyzés férfi sampon nélkül, ezúttal kis méretben. Az illata nagyon jó, ennek is van egy kis mentolos beütése és a színe mellett sem lehet szó nélkül elmenni de ez sem lesz a kedvencem.

Újravenném? Nem és azt hiszem már nem is lehet kapni.


Babylove tusfürdő és sampon: samponként egyáltalán nem vált be, tusfürdőként és ecsetmosásra használtam el. Ez utóbbira nagyon bevált, a szemhéjtus ecsetemet rekord idő alatt megtisztította, pedig az Essence zselés tusa nagyon ragaszkodó darab. Tetszik, hogy nem tartalmaz káros anyagot és az illata is kellemes.

Újravenném? Talán.


Estée Lauder Daywear Advanced Multi Protection Anti-Oxidant SPF 15 arckrém: az egyik Pixiboxban volt ez a minta kiszerelés, ami annyira nem is kicsi (15 ml). Az illata nekem eléggé erős volt, a hatása közepes, nem hiszem, hogy én lennék az Estée Lauder célcsoportja.

Újravenném? Nem.


Puma Sync Woman parfüm: egy időben minden blogon erről a parfümről lehetett olvasni. Akkoriban teljesen odavoltam az illatáért, ezért is volt muszáj megvennem de így a vége felé már eléggé ráuntam. Kifejezetten a gyümölcsös illatcsaládba tartozik, nem tolakodó, szinte akárki hordhatja. Nem túl tartós, pár óra múlva már egyáltalán nem érzem, főleg nyárra megfelelő.

Újravenném? Ha egyszer újra elkezdene hiányozni az illata, akkor igen. 


Maybelline DreamMat púder - 02 rose ivory: teljesen átlagos púder volt, a csomagolása nagyon praktikus ugyanis tükör is található benne és ha jól emlékszem egy kis szivacs is, de én az ilyeneket sosem használom. Nem volt kiemelkedően tartós, nekem nem lett a kedvencem de tudom, hogy sokan szerették.

Újravenném? Nem és nem is tudnám, mert egy ideje kivonták.

8 megjegyzés:

  1. Amikor elkezdtem blogolni én is gyűjtögettem a dobozokat, de mire összejött volna annyi, hogy érdemes legyen bejegyzést szentelni rá, meguntam az üres dobozok "kerülgetését" és mindent kidobtam. Iszonyat lassan fogyasztok el egy-egy terméket, ezért is próbálok egyre tudatosabban vásárolni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem ezek a kedvenc bejegyzéseim, perverz élvezet tölt el amikor összejön egy postra való :DD

      Törlés
  2. Nekem is külön élvezet a sok üres dobozról végre videót készíteni, aztán kidobni őket. Azt hittem, áprilisban nem lesz sok, de a múlt hét óra már három is bekerült a kosárkámba, szóval a hónap végén szerintem ismét lesz ilyen beszámoló nálam is :-)

    VálaszTörlés
  3. videót csinálsz vagy blogpostot írsz majd róluk?:)
    mostanra ennek körülbelül a kétszerese jött össze nálam, már el sem férnek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Videót, mert valahogy az kézenfekvőbb számomra az elfogyott termékeknél, úgyhogy már teljesen átálltam a videós formára :-)

      Törlés
    2. én csak örülök, mert amúgy is szeretem az elfogytak videókat, különösen a tieidet :)

      Törlés
    3. De drága vagy, jól esik, hogy ezt mondod :-)

      Törlés