2015. január 24., szombat

Blogger kreációk | COLAB szárazsampon

A skóciai szerzeményes bejegyzésemben már említettem, hogy legjobban ezt a terméket szerettem volna magaménak tudni a Superdrug nevű drogérialánc kínálatából. Néhány hónapja találkoztam először ezzel a márkával, amikor rengeteg brit beauty témarkörben mozgó videós említette meg kedvenceként az A Model Recommends csatornát vezető szintén brit Ruth Crilly szárazsamponját. Többen úgy nyilatkoztak, hogy ez az eddigi legjobb, amit használtak, én pedig kíváncsi voltam, hogy le tudja-e taszítani a trónról a kedvencemet. Szomorúan tapasztaltam azonban, hogy hajtógázas termékeket nem lehet rendelni Magyarországra, így nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy Skóciában hozzájuthatok majd.


Öt különböző verzióban kapható, mind népszerű nagyvárosok nevét kapta: London - classic, New York - gyümölcsös, Paris - virágos, Rio - trópusi, Tokyo - orientális. Mind az ötöt megszagoltam, számomra egyértelműen a gyümölcsös lett a nyerő, parfümben is az ilyet szeretem. A többi is kellemes, de egyszerűen nem az én illatcsaládom. Kaphatóak utazó kiszerelésűek is belőle, ami szerintem tök jó ötlet, valamiért az összes szárazsampont hatalmas flakonokban árulják csak, így nem igazán hordozható vészhelyzetek esetén. Abban a Superdrugban, ahol én voltam, az utolsó nagy flakont hoztam el, ezért jött mellé még egy kicsi is velem, azt próbálgatom.

forrás: http://amodelrecommends.com
A csomagolás szinte már-már professzionálisan hat, tetszik, hogy ennyire letisztult. A szórófeje is használható, pont annyira porlaszt, amennyire kell, nem "köpköd".
A fő ok a dicséretre az volt, hogy nem hagy fehér nyomot a hajon és nincs olyan érzete, mint a szárazsamponoknak általában...tudjátok, az a kicsit ragacsos, poros érzet, amitől formázni is nehezebb és egyszerűen idegesít. Nálam valamiért minden termék hagy egy kevés fehér port - lehet, hogy túl erősen fújom? - de valóban nyomtalanul eltűnik, amikor eloszlatjuk a hajban. Érzetre is olyan, mintha semmit nem használtam volna és talán még egy kis dúsítást is érzékelek, ráadásul nem kell a fél flakont kifújkálnom, ha eredményt szeretnék elérni. A hajban kellemesen marad meg az illat, szerintem még akár a parfüm is elhagyható, én szeretem érezni.
Az ára is meglehetősen kedvező, a 200 millis kiszerelés teljes áron 3.50 fontba, míg az 50 millis kettőbe kerül, de szinte mindig van rá valami akció, én is így jutottam hozzá.

Nem igazán tudom eldönteni, hogy legyűrte-e a Dove-ot, illatban biztosan nem, még mindig azt szeretem a legjobban, de érzetre ezt egy picivel kellemesebbnek találom. Ha van Angliában élő ismerősötök, aki tud hozni nektek, vagy arrafelé jártok, akkor melegen ajánlom kipróbálásra :)

4 megjegyzés:

  1. Nahát, elég sűrűn járok Superdrugba, de esküszöm egyszer sem tűnt még fel ez a márka. :D Köszi, hogy írtál róla, pont kifogytam szárazsamponból, ez lesz a következő. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, örülök, hogy segíthettem innen Magyarországról is! :D

      Törlés
  2. Én nem használok szárazsampont. Egyszerűn úgy érzem nincs szükségem rá. Hetente kétszer szoktam kb. hajat mosni, van, hogy 5 napig simán kibírja a hajam. Utána azért már viszket a fejbőröm. Zsírosodni szerencsére nem zsírosodik.
    Azért tetszik a tesztet, főleg, hogy van gyümis is. Amiket megszaglásztam mind iszonyat büdösek voltak eddig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de örülnék ha nekem is ilyen hajtípusom lenne, mázlista vagy! :)

      Törlés