2015. december 17., csütörtök

Teszt | Avon Ultra Colour rúzsceruza

Az Astor rúzsceruzáinak kipróbálása (és megkedvelése) után kíváncsi lettem más márkák hasonló termékeire, ezért izgatott lettem, amikor az Avon is megjelentette a saját verzióját. A Red Haute árnyalat a képek alapján eléggé ősziesnek tűnt, így ezt kértem tesztelésre. Egy kicsit ugyan mellényúltam, mert valamiért sötétebbnek és barnásabbnak képzeltem a színt, a valóságban viszont inkább pirosas, és nem annyira sötét, de szerencsére jól áll. 


Az Avontól már megszokott módon egy fekete matt papírdobozban kapott helyet. A csomagolás maga fekete fényes műanyag, a végén láthatjuk az árnyalatot, azonban az ünnepi időszak kedvéért csillagos karácsonyi díszítéssel, és ehhez illő új árnyalatokban is kaphatóak decemberben, ezt megnézhetitek ide kattintva. Csavarós, ami pozitív, mindegyik rúzsceruzának ilyennek kéne lennie.



Rendkívül pigmentált, szinte alig kell építgetni, és sokkal krémesebb állagú, mint az eddig próbáltak. A finishe fényes, viszont nem tartalmaz csillámokat, aminek nagyon örülök. Az utóbbi időben elég rossz állapotban volt a szám, kisebesedett, nem egyszer sikerült leharapnom a felét, és a többi - éppen ezért nem is fogok élesben képet mutatni, ugyanis a probléma még mindig nem szűnt meg -, de a nem túlzottan hidratált ajkakon is szépen mutatott, és egyáltalán nem szárít. Amikor a kezemre húztam színmintát belőle, még micellás vízzel is alig jött le, és bár kézen mindig minden tartósabb, tapasztalataim szerint szájon is bőven bírja az ivást, sőt, talán még az evést is - de én azért ilyenkor mindig inkább letörlöm, és utána újrakenem. Mindenesetre szépen, egyenletesen kopik. Ami néha problémát okozott, hogyha kimentem a vonalból, akkor néha meggyűlt a bajom a korrigálással, mivel kicsit megfogja a bőrt.




Eredeti áron 1399 forintért kapható, jelenleg akciósan 999 forintba kerül. 3 gramm terméket tartalmaz. 


Összességében szerintem jól sikerült ez a rúzsceruza, bár örülnék, hogyha "extrább" színeket is lehetne kapni belőle. A tartóssága különösképpen meglepett, pedig az nálam mumus szokott lenni :) 

4 megjegyzés:

  1. Tudom mit érzel, az én számnak is mostanában minden baja van. Én fájdalomcsillapító kenőccsel meg gyógyszertári babapopsi krémmel kezelem, nekem egész jól bevált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Carmex még mindig jó, de napközben meg állandóan rágom, az a legnagyobb probléma...:D

      Törlés
  2. Fantasztikus ez a szín, lehet én is kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, csak attól félek, hogy amennyi vörös rúzst mostanában felhalmoztam, sosem fognak elfogyni :DDD

    VálaszTörlés