2016. március 23., szerda

Teszt | Farmona Pomelo & Lime testápoló tej

A márka fürdősóját bemutató tesztben már említettem, hogy egy testápolóra is szert tettem, méghozzá a melegebb időt várván pomelo és lime illatban. Mostanában valamilyen oknál fogva odavagyok a citrusos termékekért, és állandóan ilyesmiket vásárolok, ezért nagyon reménykedtem benne, hogy a látatlanban való választás ellenére sem fogok csalódni benne, hiszen Iparfümériáról rendeltem, drogériában sajnos nem lehet kapni.


Rendkívül kicsi, mindössze 100 millis kiszerelésben érkezik, ami éppen ezért tökéletes lehet utazáshoz. Személy szerint én ezt egyáltalán nem bánom, mert gyakran esik meg testápolókkal, hogy a hatalmas kiszereléseket egyszerűen képtelen vagyok elhasználni, a felénél megunom őket, és utána csak kallódnak a szekrényben. A flakonon levő matrica ismét ízlésesre és vidámra sikerült.


A krém maga pont olyan színű, mint a csomagolás, és a nevéhez illően meglehetősen híg, tejes állagú. Az illata egyértelműen citrusos, de az édesebb fajtából, ne mű citromillatra gondoljatok. Nagyjából 1-2 órán át marad meg a bőrön, akkor sem tolakodó, ezért azoknak is megfelelő lehet, akik nem szeretik egész nap a testápolójuk illatát érezni - én is ebbe a csoportba tartozom egyébként. A hidratálásban olyan anyagok vesznek részt, mint az urea, a glicerin, a shea vaj, vagy éppen hialuronsav, mégis gyorsan beszívódik. Lévén, hogy könnyű állagú testápolóról beszélünk, a hatása nem tart napokig, de maximálisan hidratálttá tette a száraz bőrfelületeket. 
A Farmona termékeket, így ezt is Iparfümériáról tudjátok megrendelni, a kis kiszerelésű testápolók 540 forintba kerülnek számos illatkombinációban. 

A nyári időszakban is biztosan szívesen veszem majd elő, hacsak addig el nem fogy, mert tényleg sokat használom mostanában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése