2016. április 16., szombat

Teszt | Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint - Medium

Az utóbbi időben engem is elkapott a szemöldök láz - habár azért szerintem mostmár eléggé túl van hypeolva ez a téma - mert ha nem csinálok valamit velük, akkor úgy festek (haha, értitek), mint Mona Lisa. Többféle terméket beszereztem, jobbakat és rosszabbakat, de amivel a legrégebb óta szemeztem, az a Makeup Revolution krémes-folyékony szemöldökformázója volt, amihez végre hozzá is jutottam.


Ez a tubusos megoldás eléggé fura, valamiféle tégelyes megoldásnak jobban örültem volna, bár az állagából adódóan lehet, hogy ez a legjobb. Jobb híján egy papírdarabra szoktam kinyomni egy kis mennyiséget, és abba mártogatom az ecsetet. Ebből érdemes hozzá egy vékonyabb ferdét választani, hogy tényleg precízen tudjunk dolgozni a folyékonysága és krémessége ellenére.



A Mediumot választottam, mert szerettem volna egy vörösesebb árnyalatú szemöldökformázót is a hajamhoz, szerencsére pont sikerült beletrafálnom, és tökéletesen illik hozzá. Nagyon pigmentált, tényleg mintha temperával vagy akrilfestékkel festegetnék, emiatt (számomra) szerencsére nem csak a szálakat, hanem a bőrt is befogja. Szoktam fixálni a szálakat utána egy zselével, vagy waxszal a biztonság kedvéért, de szín egyébként is ott marad a nap végéig hibátlanul.

Natúran
A kész "mű"
10 gramm valószínűleg életem végéig elég lesz, én Iparfümériáról rendeltem 1790 forintért, de a Pink Pandán is kapható. Ezen kívül még két világosabb (Fair, Light) és egy sötétebb (Dark) szín létezik belőle.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha találtok belőle megfelelő színt, nem fogtok csalódni :) 

4 megjegyzés:

  1. Milyen szép természetes. :) Én majd egyszer a NYX ilyen termékét akarom kipróbálni, csak szeretném megérni, hogy elfogynak a szemöldökre való cuccaim. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal én is szemeztem, meg az Anastasiával is...:D

      Törlés
  2. EZ nagyon jó! :) Én is a NYX-et szerettem volna eddig, de most vacilálok...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Essence tégelyes is tuti amúgy, arról is nemsokára írok :) De most, hogy mondjátok itt a NYX-et, elkezdtem én is gondolkodni, a fene :D

      Törlés