2016. június 21., kedd

Elfogytak #19

A nyári hónapokban általában lényegesen több dolog fogy nálam, főleg ha a testápolási - pontosabban inkább fürdéshez való - termékeket nézzük, és látszólag idén sem lesz ez másképp. Mindenesetre a statisztikák azt mutatják, hogy szeretitek ezeket a bejegyzéseket, szóval talán ez nem is akkora gond ;)


Balea Abenteuerlust tusfürdő: barackos-vízililiomos illatú, igazi nyári kombináció, szerintem nincs mit mondanom róla.
Újravenném? Talán, mert a flakon felétől inkább a virágosságot éreztem ki belőle, ami nem a kedvencem.

Yves Rocher Plaisirs Nature kókuszos tusfürdő: imádtam, annak ellenére, hogy mostanában egyre kevésbé viselem el a kókuszos illatokat. Olyan krémes habot képezett, hogy szinte el sem hittem, bárcsak minden tusfürdő pont ugyanilyen lenne.
Újravenném? Igen.

Avon Senses Delightful Orchard & Naturals Joghurt tusfürdő: nem szaporítanám a szót, hiszen készült róluk közös teszt.
Újravenném? Igen, mindkettőt.

Palmolive Magic Softness kézmosóhab: Anditól került hozzám, aki egy karácsonyi ajándékcsomagban jutott hozzá, de a Müllerben külön is megvásárolható. Érdekes élmény volt a habos formula, kellemes, nem tolakodó málnaillattal, de sajnos gyakran vacakolt a pumpája, és mintha szárította volt a kezeimet. Ehhez képest az átlagosnál bőven többször mostam kezet, amikor ez volt a fürdőben, úgyhogy ez egy plusz. 
Újravenném? Talán.

Rexona Maximum Protection dezodor: rengetegszer szerepelt már itt, alap termék nálam, csak az illatokat szoktam variálni. 
Újravenném? Már meg is tettem.

Elfogyott néhány fürdősó is, amik közül mindet megvenném újra, mert szerettem őket. Ugyanígy vagyok az Yves Rocher pezsgő fürdőtablettákkal is, aminek sok funkciója az illatosításon kívül nincs, de én nem is túlzottan vagyok oda a nagy habokért. 


Bioderma Sensibio H2O micellás víz: kell még bármit mondanom? :D
Újravenném? Nyilván.

Bioderma Hydrabio Serum (mini): egy rendeléshez kaptam ajándékba több másik mintával együtt. Géles-vizes állaga volt, de ehhez képest elég jól hidratált, nem kellett mellé plusz krémet használnom. 
Újravenném? Nem, mert a hatékonysága ellenére nem nyújtott semmi extrát. 

Bioderma Sébium Global (mini): ugyanúgy jutottam hozzá, mint az előző társához. Akkor vetettem be, amikor problémásabb volt a bőröm, nem szárított, de matt hatása volt. Néha használt, néha nem, de legtöbbször nem tapasztaltam változást.
Újravenném? Nem.

Holika Holika After Hard Study fátyolmaszk: Iparfümériáról rendeltem több másik maszkkal egyetemben. A méretével itt is problémáim akadtak, gőzöm sincs, hogy kinek van akkora arca, mint amilyenre ezeket készítik, egyszerűen sehogy sem akart rajtam maradni. Fogok bővebben írni róla egy maszk összehasonlítós posztban, de ez a kifejezett darab nem kifejezetten nyerte el a tetszésem.
Újravenném? Nem.

Himalaya Herbals Sparkly White fogkrém: az egyik kedvencem, bár az íze nem a legjobb, én úgy érzem, mintha inkább fahéjas lenne, én pedig a szimpla mentolos fogkrémeket szeretem. Nem vérzett tőle az ínyem, jól tisztított, és mintha valóban fehérített is volna.
Újravenném? Igen.

Sensodyne Repair & Protect Whitening fogkrém: tavasszal megjelent egy pont az állkapcsomnál, amit ha kívülről megnyomtam, fájt, de azon kívül soha semmit nem éreztem. Elkezdtem keresgélni, hogy mivel kezelhetném, ekkor találtam rá a Sensodyne fogkrémekre, és úgy gondoltam, hogy a borsos ára ellenére teszek vele egy próbát. Nem tudom biztosan, hogy ennek hatására történt-e, de a tubus végére eltűnt a fájdalom, és azóta sem jött vissza. Valószínű, hogy ennél a márkánál maradok, mert azóta megvettem egy másik fajtát, és azt is szeretem.
Újravenném? Igen.

Aromax szérum karanjaolajjal: hajra használtam, mosás előtti ápolásra. Jól bekentem vele a hajamat, fent hagytam 30-40 percig, majd jól kimostam. Igazából semmi különöset nem tapasztaltam sajnos, ráadásul a végére már nagyon furcsa szaga is lett, így inkább megváltam tőle.
Újravenném? Nem.

Pantene Expert Hydra Intensify hajpakolás: a legutóbbi hajápolós bejegyzésben mutattam már ennek a szérum változatát, és ott is említettem, hogy többet vártam tőlük. Ez is egy átlagos pakolás volt, amit elhasználgattam, de vannak ennél sokkal jobbak a drogériákban, ráadásul már nem is kapható.
Újravenném? Nem.

Isana szárazsampon: hatásában hasonló volt a már kivont Balea Trend It Up-hoz, de én annak jobban szerettem az illatát, és kicsit nehezebb volt a fehér port eldolgozni ebben az esetben. 499 forint környékén árulják a Rossmannban, tehát ugyanannyiba kerül, mint az új Balea világos hajra való, amit már mutattam, de azt valahogy jobban szeretem.
Újravenném? Talán.

Vitalcare Natural Bio sampon: írtam már róla, az egyik legjobb sampon, amit valaha használtam.
Újravenném? Igen, annak ellenére is, hogy közel 2000 forintba kerül.


Missha Perfect Cover BB krém (minta): egy eBay-es rendeléshez kaptam ajándékba. Megörültem neki, mert pár éve is használtam már belőle egy kis kiszerelést, és emlékszem, hogy meg akartam venni, de aztán elfelejtődött a sok-sok új alapozó mellett. Most ismét szemezek vele, mert jó a formulája, a legvilágosabb árnyalat tökéletes nekem, és ezalapján a kis minta alapján jóban lettünk.
Újravenném? Igen.

Rimmel Lasting Finish 25H púderalapozó: volt róla teszt, azóta ez már talán a harmadik darabom, és töretlenül szeretem azóta is. 
Újravenném? Igen.

Catrice Liquid Camouflage korrektor: ez még a 01-es árnyalat, ami sajnos bőrhibákon nekem oxidálódott, viszont szem alá tökéletes volt. Azóta megvettem a 005-öset, ami az arcom egészén működik, karikákra pedig szinte már csak ezt használom, annyira bevált. Egyébként meglepően sokáig bírta, pedig sok helyen olvastam, hogy gyorsan fogy. Itt írtam róla.
Újravenném? Igen, a legvilágosabbat.

L'oreal Lumi Magique korrektor: szintén szem alá használom, ebben viszont már apró csillámok is vannak, amik optikailag éberebbé teszik a tekintetet. Féláron szoktam venni kuponos napok alkalmával, de erről sem mondanék többet, mert szenteltem neki egy külön bejegyzést.
Újravenném? Igen.

Catrice vízálló fedőspirál: nem fogyott el, de olyan régóta megvolt már, hogy úgy éreztem, jobb megválni tőle. Egyébként szerettem, a szemöldökömre is használtam néhanapján, jól fixált, és valóban vízállóvá tette a festékeket.
Újravenném? Igen, ha még lehetne kapni.

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál: az egyik legjobb spirál, amim valaha volt, ezért gondolkodom rajta, hogy ennél maradok, és nem fogok többet kipróbálni. Minden alkalommal, ha ezt használom, valaki megkérdezi, hogy műszempilla van-e rajtam, annyira brutálisan látványos a hatása, csak ajánlani tudom, ha még nem használtátok.
Újravenném? Már meg is tettem.

Rimmel Wake Me Up szempillaspirál: különösen szerettem az uborkás illatát, és ahhoz képest, hogy a Rimmel spirálok nem a kedvenceim, egészen bevált. Inkább hosszított, mint dúsított, és nem lehetett vele annyira extra eredményt elérni, de rendben volt.
Újravenném? Talán.

Yanqina 36H filces szemhéjtus: körülbelül 2-300 forintba kerül eBay-ről, elképesztő tartós, szép fekete, könnyű vele vonalat húzni, szerintem nem is nagyon fogok mással próbálkozni ezentúl, már most kettesével rendelem.
Újravenném? Igen.

Mostantól az elhasznált Yankee Candle tartokat is megmutatom, mostanában a két évvel ezelőtt kijött halloweeni Candy Corn és egy Citrus Tango fogyott el, mindkettőt újravenném.

6 megjegyzés:

  1. A bogyigyümis joghurtos Avon tusit nagyon szeretem. :)
    A Maybelline és Rimmel spirálok pedig nálam is kedvencek. :)
    A Citrus Tango illat nekem nem jött be, szerintem wc illatosító szaga van. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor már megint vannak itt közös dolgok :)
      Szerencse, hogy nekem nem olyan volt akkor :DDDDDD

      Törlés
  2. A Lash Sensational nekem nagyon a bögyömben van épp. Eddig se szerettem túlzottan, de rendben volt teljesen, hétköznapra próbálgattam. Hanem huzamosabb ideig nem vettem elő, majd múltkor megint, és az egyik szememen megfeleződtek a szempillák, és még csak nem is öreg... én most egy darabig nem próbálkozok Maybelline spirálokkal, pedig nekem is kedvenceim.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem először hallom amúgy, hogy valaki először nagyon szerette, aztán meg idővel szar lett :D Hálistennek én nem jártam így vele, ezek szerint tényleg szerencsére :D

      Törlés
  3. Nálam sosem működött ez a spirál, ráadásul az új Maybelline spirálok közül egyik se nyerte el a tetszésem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, hallottam hírét a szörnyűségnek :D

      Törlés