2016. június 26., vasárnap

Teszt | Avon júniusi újdonságok - Planet Spa Revitalising Harmony tusolóhab, Naturals Aloe & Gyapot arcpermet, Sun Pure & Sensitive SPF50 naptej


Az Avon júniusi újdonságai közül olyan termékek kerültek hozzám, amik pont a jelenlegi időjáráshoz passzolnak, így volt lehetőségem őket a legnagyobb melegben próbálgatni. Smink ezúttal nincs közöttük, de akad helyette testápolás, arcápolás és fényvédelem. 




Igencsak kíváncsi voltam a Planet Spa Revitalising Harmony tusolóhabra, mert eddig csak kézmosóból próbáltam hab állagút, és mostanában egyre több márka jön ki ilyesmivel. Moringa magkivonatot tartalmaz, és ami a legjobban meglepett, az az illat, mert a moringa szó hallatán én abszolút a The Body Shop termékcsaládra asszociálok, ami nem éppen a kedvencem, de ennek unisex, már-már férfias illata van. Apa szerint ez tiszta, anya szerint sportos, mindkettőjükkel kipróbáltattam már aznap, amikor megkaptam. Apa egyébként azóta rendszeresen használja, és azt mondja, hogy szokatlan, mert mire lemosná magáról, szinte el is tűnik. Egyébként nem szárít, sőt, bár nekem első alkalommal kicsit olyan érzésem volt, mint a szappanoknál, hogy furcsán érdes lett tőle a bőröm.
150 ml, és teljes áron 1699 forintba kerül, de jelenleg (2016.06.16.) éppen akciós, ahogy a további két termék is.


Az arcpermetek nem ismeretlenek számomra, használtam már többfélét, de ha Avon, akkor én eddig csak a testre való változatokat ismertem. A Naturals aloe és gyapot arcpermetet bőszen fújkálom, amióta megérkezett, mert felfrissít, plusz nálam a hidratálókrémet is helyettesíti a negyven fokban, mégsem hagy maga után ragacsos érzetet. Kellemes, virágos-friss illata van - tehát tartalmaz parfümöt, ezért az erre érzékenyeknek talán nem a legjobb választás -, és glicerintartalmának köszönhetően sminkalapként is megállhatja a helyét, de én ilyen formában nem próbáltam.
A kiszerelése 100 ml, ami teljes áron 899 forintba kerül.



Fényvédők esetében nálam a legfontosabb szempont, hogy ne legyen zsíros, és ne ragadjak tőle, mégis hatékonyan védjen. A Pure & Sensitive naptej utazó kiszerelése pont megfelelő nekem, mert a táskabarát, de létezik nagyobb méretben is. Arcra és testre egyaránt használható, mindkét módon kipróbáltam, arcon viszont annyira nem jött be, mert nagyon gyorsan átfényesedett az arcom púderrel is, de ezen kívül nem éreztem, hogy felkentem. Teljes testre felkenve éreztem, hogy rajtam van, lehetne vizesebb állagú, cserébe viszont nem égtem le, de még csak meg sem pirultam sehol, tehát kijelenthetem, hogy jól teljesített, ráadásul vízálló is. Az összetevőlista harmadik helyén áll a denaturált alkohol, erre figyeljetek, ha kerülitek ezt az összetevőt.
Az 50 millis kiszerelés normál áron 1999, a 150 millis 2899 forintba kerül.

A három közül egyértelműen az arcpermet a kedvencem, ugyanakkor a másik kettő is tökéletes nyári társ, és azt hiszem, hogy a tusolóhabon felbuzdulva más márkák hasonló termékét is ki fogom próbálni. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése