2016. július 31., vasárnap

Teszt | Avon Naturals eper-guava tusolózselé

Mostanra eljutottam odáig, hogy szinte bármilyen fürdőterméket hajlandó vagyok kipróbálni, a tusfürdőktől kezdve a fürdősókon át a fürdőbombákig és fürdősütikig. Az utóbbi időben egyre több szokatlan állagú tusfürdő került a polcokra, és bár a zselék eddig is megtalálhatók voltak egy-egy márka szortimentjében - lásd Lush -, sokáig nem igazán találkoztam velük szélesebb körben. Éppen ezért lettem kíváncsi, amikor a júliusi Avon újdonságok között megjelentek a tusolózselék, és lehetőségem nyílt kipróbálni az egyiket.


Csomagolásra teljesen olyan, mint egy Naturals hajpakolás, és nagyon jól néznek ki a gyümölcsök a matricán. Állag és illat szempontjából viszont teljesen másra számítottam: a tusolózselé szó hallatán egyből a Lush hasonló termékei jutottak eszembe, amik kocsonyásak, és egyben ki lehet őket szedni a tégelyből. Itt nem ez a helyzet, mert inkább tapad, és bizony meg kell küzdeni vele. Az illata elég édes, így aki ezt nem kedveli, annak nem ajánlom. Létezik belőle egy mangós-gránátalmás verzió is, az lehet, hogy kicsit kevésbé erős és émelyítő, de csak tippelek, mert nem próbáltam.



Elsőre igencsak megszenvedtem vele, de aztán rájöttem a dolog nyitjára: tényleg minimálisat szabad csak használni belőle, és bő vízzel felhabosítani, mert ha túl sok kerül a tenyerünkbe, hajlamos szimplán ráragadni habzás helyett. Ebből kifolyólag takarékos termék, ezt nem lehet pazarolni, mint ahogy mondjuk egy tusfürdőt. Elég kemény habot képez, meg is lepődtem rajta, de a bőrömet nem szárította, viszont az összetevőlista közepe felé ott figyel a denaturált alkohol, erre érdemes odafigyelni az ezt kerülőknek.
A tégely tartalma 175 ml, teljes áron 1299 forintba kerül a katalógusban és a webshopban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése