2016. november 1., kedd

Októberi kedvencek | 2016

Október számomra úgy telt, mintha egy évszaktalan 31 napot betettek volna valahova az évben. Rengeteg dolog történt, mégis olyan, mintha csak lett volna, a fele nyár, a fele tél, és úgy érzem, hogy mindjárt karácsony. Komolyan. A novembert legszívesebben elfelejteném, már decembert szeretnék, hogy vége legyen a szorgalmi időszaknak, na de azért most még emlékezzünk vissza az elmúlt hónapban kedvenccé vált termékekre. 


Új szerelmem az Isana habzó tusológél, amit Andi ajánlására vettem meg a Glamour napok alkalmával. Kifújáskor egy tömény állagú zselét kapunk, amiből vízzel elkeverve akkora habok lesznek, hogy a fél fürdőszobát beterítik. Isteni, semleges illatú, csodás állagú, nem szárít, és mindössze 600 forintba kerül. Mindenképp próbáljátok ki! A Garnier Neo Fresh Blossom dezodor meglepő módon ide került, pedig alapvetően nem vagyok oda a spray deokért. Önmagában is meglepően hatékony, és bár számomra még így sem nyújt maradéktalan védelmet, én egyébként is nehéz eset vagyok ilyen fronton, szóval egy átlagosan izzadó lánynál biztosan jobban szuperál. Az Avon Nutra Effect Velvet Soft Moisture krémet elvileg arcra is lehetne kenni, én csak testápolóként és kézkrémként használom. Semleges, alig érezhető illata van, gyorsan beszívódik, és szuperül hidratál, és még a kézfejem extrán brutál szárazságát is megszüntette. 


A Maybelline Instant Anti-Age Effekt korrektorról már írtam korábban, akkor annyira nem nyűgözött le, de mostanában újra elővettem, és egészen megszerettem. A Trend It Up Nomadic Elegance szemöldökformázó gélről nem írtam külön, mert sajnos itthon nem kapható, és nyári limitált kiadás volt, ennek ellenére imádom, egyszerűen tökéletes. Krémes, hiperpigmentált, és annyira tartós, hogy micellás vízzel is alig lehet lemosni. A Maybelline Lash Sensational Luscious szempillaspirálról tervezek tesztet, mert bár kicsit macerás a használata, de gyönyörű és látványos végeredményt lehet elérni vele. Az Essence Viva Brasil trendkiadás 02 destination: Sao Paulo! árnyalatú pirosítóját szinte csak ősszel és télen veszem elő, idén pedig most jött el az ideje. Ehhez passzol a szintén Essence Velvet Stick rúzsceruzák közül a 05 plum perfect, aminek még mindig semmi köze a szilvaszínhez, az erről készült tesztet ide kattintva olvashatjátok.


Ismét elindult az X-Faktor, és bár az elmúlt években az élő adásokat már nem igazán követtem figyelemmel, most még csak a mentorháznál tart a műsor, úgyhogy általános szombati és vasárnapi programunk, hogy megnézzük. Voltak kedvenceim, akik kiestek, de nagyjából elégedett vagyok a bejutott versenyzőkkel, úgyhogy még az is lehet, hogy az ezutáni részekbe is belenézek majd. Tóth Gabi még mindig idegesít, Byealexet és Gáspár Lacit hétről-hétre jobban szeretem - na nem a zenéjüket azért -, Puskás Petivel pedig sosem volt gondom, úgyhogy a zsűrit is okésnak értékelem.

A hónap nagy része természetesen a sulival telt, eléggé benne vagyok a közepében, de azért Glamour napoztam, részt vettem a Cosmopolitan Blogger Day-en, voltam Hódmezővásárhelyen a lányokkal, The Cure koncerten, Yves Rocher sajtóeseményen, és egyéb hasonló izgalmas dolgok. 

Kedvenc zenék:

4 megjegyzés:

  1. Látom nálad is kedvenc lett az isana hab. :D
    Imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az hát, mindig úgy örülök, amikor a zseléből hab lesz, mint valami hülyegyerek :DDD

      Törlés
  2. Én eddig az összes évadát néztem az X-faktornak, az előző volt a legerősebb, ez az idei viszont kritikán aluli szerintem, úgy érzem ez a műsor is leáldozóban van már, nem véletlenül sűrítik össze az adásokat. A zsűriből ByeAlex nekem pozitív csalódás volt, Gáspár Lacit szeretem mert nagy forma, Puskás Peti viszont nagy csalódás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már nem tudom amúgy követni hogy melyik csatornán melyik tehetségkutató megy, melyik évben :DD Puskás Petiben én most, a mentorházban csalódtam leginkább, viszont van némi remény így, hogy a rikácsolós kissrácot kitették arra, hogy valami értelmes kerüljön a helyére...kíváncsi leszek holnap, már tűkön ülök :D

      Törlés