2016. november 11., péntek

Teszt | Avon True Colour Perfect Reds rúzsok

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy rúzsmániás vagyok, és bármi jöhet ami feltűnő és sötét. Az Avon új Perfect Reds kollekciójának darabjaiból is ehhez mérten az ősziesebb, mély színek közül választottam kettőt, még ha elméletben nem is ezek illenek leginkább a bőrszínemhez - de mit lehet tenni, én szeretek úgy kinézni, mint egy vámpír.


Csomagolásukban nem igazán térnek el a többi Avon True Colour rúzstól, mindössze annyi extrát kaptak, hogy rajtuk van a Perfect Reds felirat, ezzel is jelezve, hogy külön kollekció tagjai. Teljesen visszatekerhetők, úgyhogy teljesen bénabiztosak. Az illatuk teljesen átlagos, kicsit gyümölcsös, és nagyon enyhe.


Két árnyalatot választottam, a Cherry Jubilee-t és a Perfect Redet. A kézfejemen észrevehető a különbség, ezutóbbi sokkal bordósabb, téglásabb, míg a Cherry Jubilee nevéhez híven cseresznyés, kissé lilás tónusú, hideg szín. Igen ám, de az ajkaimon szinte egyáltalán nincs köztük különbség, amit egyébként nem értek, mert lejjebb látni fogjátok, hogy a kezemen pedig eléggé van, éppen ezért most nem is készült élesben kép.


Bal: Perfect Red, jobb: Cherry Jubilee
A finishük krémes, ennek köszönhetően fényesek, amitől eléggé féltem, ugyanis az ilyen rúzsok nem szoktak túl sokáig szépen megmaradni rajtam. Éppen ezért leginkább lemattítva hordtam őket, ami szerencsére működött is, mert elég pigmentáltak ahhoz, hogy a papírzsepi ne szedje le teljesen a színt. Ilyen módon trükközve egyáltalán nem mászkáltak el, ha valaki viszont teljes valójukban hordaná őket, ajánlom, hogy használjon szájceruzát. Nem szárítanak, sőt, kifejezetten kellemes viselet. Tartósságuk átlagos, 3-4 órát bírnak, inni mérsékelten lehet velük, de evéshez inkább már leszedem és újrakenem.

Bal: Perfect Red, jobb: Cherry Jubilee

7 árnyalatban kapható, 3,6 gramm terméket tartalmaz, és teljes áron 1699 forintba kerül a webshopban és a katalógusban. Jelenleg (2016.11.11.) akciós, 999 forintért lehet a tiétek, ráadásul november 17-éig egy promóciós játék is fut az oldalon, aminek részleteit ide kattintva olvashatjátok el.

Főleg a krémes rúzsok kedvelőinek ajánlom, de aki szívesen pepecsel mattítással, az sem fog csalódni. Tényleg extrán pigmentáltak és kényelmes őket hordani, ráadásul a 7 árnyalat közül valószínűleg mindenki megtalálja majd a hozzá legjobban illőt.

9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Elég durva, és úgy érzem, sikerült teljes mértékben leutánozniuk a cseresznye színét :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nekem is az tetszik jobban, de lehet, hogy csak azért, mert mostanában téglás pirosra vadászok, és eddig még ez áll azokhoz a legközelebb, amiket találtam :DD

      Törlés
  3. Nekem úgy nem tetszenek ezek az árnyalatok, de lehet csak a tudattól, hogy krémesek, és emiatt picit fényesebbek is. Nekem az a halálom. :D Szeretem amúgy mostanában a krémesebb rúzsokat is, de csak ha valami visszafogottabb árnyalatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rajtam valahogy olyan hülyén mutat minden, ami matt, nem értem :D

      Törlés
    2. helyesbítek, ami NEM matt :D

      Törlés
  4. Megnéztem volna őket rajtad is, biztos jól állnak neked ezek a színek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor megláttam, hogy mennyire nem jön át rajtam a különbség, ideges lettem, és úgy voltam vele hogy jó, nem próbálkozom többet :DDDDDD

      Törlés