2017. január 24., kedd

Teszt | Avon True Supreme Nourishing rúzs

Ha kedvenc termékkategóriát kéne választanom az Avon kínálatából, akkor minden bizonnyal a rúzsokat mondanám. Az utóbbi években az együttműködés során lehetőségem adódott számtalan fajtát kipróbálni, amikkel mind elégedett voltam, ezért a januári újdonságok között megjelenő True Supreme kollekció is felkeltette az érdeklődésem, és a Silky Peach árnyalatot választottam belőle.


A True Supreme vonal csomagolása mindössze a rózsaarany belső részben különbözik a többi Avon rúzstól, strapabíró, jól záródó fényes műanyagból készülnek, és lefóliázva kerülnek a vásárlókhoz. Az illatuk is a szokásos, édes, gyümölcsös jellegű.



Első ránézésre meglepett a kívülről márványos minta, nem igazán láttam még ilyesmit. Ami viszont végképp meglepett, hogy a hidratáló, krémes formula mellé - amit egyébként jojobaolaj és méhviasz biztosít - erős pigmentáltság társul. Alapvetően nem vagyok oda a fényes rúzsokért, ezzel a narancsos-barackos színnel viszont nagyon jól mutat, számomra igazi hétköznapi darab, ráadásul valóban nem szárít, így a jelenlegi nagy hidegekben is bátran három. Kicserepesedett ajkakon - ahogy a lenti képen is látjátok - kicsit kiemeli a száraz részeket, de nem vészes. Meglepően tartós, mind szín, mind érzet tekintetében, és bár az evést nem, az ivást bírja. 15-ös fényvédőfaktort tartalmaz, összetevői elolvashatók a Krémmánián.



36 gramm terméket tartalmaz, 15 színben elérhető, és teljes áron 1799 forintért vásárolható meg, de jelenleg (2017.01.24.) éppen akciós. 

Ha már unjátok a matt ajkakat, vagy sosem voltatok értük oda igazán, mégis intenzív színre vágytok, akkor ajánlom, mert jó kis rúzsok ezek :)

4 megjegyzés:

  1. Nekem a Conditioning Cherry és a Supple Magenta árnyalat van meg, és én is odavagyok értük, annyira szuperek árnyalatban, pigmentáltságban és viszonylag tartósságban is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azt hittem hogy majd csak valami enyhe fényes dolog lesz, erre húztam egy csíkot a kezemre és volt színe, meglepődtem :D

      Törlés
  2. De jól passzol ez a szín a vörös hajhoz :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, totál át is szoktam az ilyenekre a rózsás árnyalatokról :D

      Törlés