2014. május 19., hétfő

Beszámoló | Blogger Shopping Day 2014. május

Szombaton voltam az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Blogger Shopping Day-en az Aréna Plázában. Emlékszem, amikor még a Tumblr-ön írtam a blogot, az első ilyen eseményről készült a legelső bejegyzés.



Ismét találkoztam Magdival, Dáviddal - akinek a cikkjeit a Díványon olvashatjátok - és NitulinovalPanni is beugrott (szia! :)), valamint ott volt Netti, a Bikira lányok közül Roni és Szandra is, de hogy őszinte legyek, hozzájuk féltem odamenni. Lányok, ha ezt olvassátok, ne haragudjatok, de még mindig borzasztóan félek olyan emberekkel interakcióba lépni, akikről csak én tudom, hogy kik, ők viszont nem ismernek engem, mert az valahogy olyan fura...

Magdi asztala, amit ismét elleptek a sminktermékek


Nem sok mindent találtam a méretemben (az XXS-es méretű lányok átka) azonban Emmánál megláttam egy csodaszép világoskék blézert és mivel egyáltalán nincsen blézerem, de már régóta szerettem volna egyet, felpróbáltam és miután rábólintottak, hogy jó áll, meg is vettem. Ruhák fotózásában sosem voltam jó, de a képen láthatjátok a színét.


Magditól két Lioele krémpirosítót hoztam el, a 01-es és a 02-es árnyalatban. 


Nemrég jelentkeztem a Nivea Facebook oldalán tesztelőnek, ki is választottak, így a múlt héten elküldték nekem a micellás vizüket. Elöljáróban annyit, hogy a Biodermánál semmiképpen sem jobb, a szememre nem is tudom használni, mert csíp, ha bővebb véleményem lesz róla, mindenképpen megosztom majd.  


1 megjegyzés: