2014. július 26., szombat

Essence Lash Princess Volume szempillaspirál

Nemrég az Essence német oldalán lehetett jelentkezni az egyik új szempillaspiráljuk, a Lash Princess tesztelésére, már el is feledkeztem arról, hogy jelentkeztem, amikor hirtelen kaptam egy e-mailt, hogy kiválasztottak. Nagyon örültem, vártam a postást, aztán hétfőn délután már meg is kaptam a csomagot.



Mit ígér? Dúsító szempillaspirál, a szempillákat tökéletesen szétválasztja és a keféje innovatív, "kobra-fej" alakú.


Csomagolás: nekem iszonyatosan tetszik ez a fekete külső korallszínű gumi díszítésekkel és feliratokkal, az alakja kicsit a Bourjois spirálokra hajaz.




Illat: szerencsére a legminimálisabb illata van, szinte nem is érezni, és az is kellemes.

Kefe: tetszik az alakja, kicsi, könnyű vele dolgozni és mint láthatjátok, szinte egyáltalán nem marad rajta felesleges festék. Nem gumis vagy műanyag, hanem az a sima "szőrös".


Hatás: a képek nem teljesen adják át, de már egy rétegben is szép, definiált pillákat kapunk, a második réteg már hajlamos túl vastaggá tenni a szempillákat. Inkább dúsít, mint hosszabbít és szép fekete színe van. Könnyű lemosni, de napközben nem pereg és maszatolódik és szerencsére a kefe kialakítása miatt a szemhéjamat sem kenem vele össze. 

Spirál nélkül
Egy rétegben
Két rétegben
Ár, elérhetőség, kiszerelés: itthon augusztustól a New In Town kiadás keretein belül lehet majd kapni az Essence pulttal rendelkező üzletekben, az ára szerintem maximum 1200 forint lesz, vagy még annyi sem, 12 ml terméket kapunk.

Ti gondolkodtok rajta, hogy beszerzitek majd?:)

10 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nem sok Essence spirálhoz volt szerencsém, de ez eléggé bejön :)

      Törlés
  2. Én is megkaptam tesztelésre. Szerintem álom ez a spirál. Mióta nálam van, csak ezt használtam, és még itthonra is felkentem, pedig nem igazán szoktam itthonra spirálozni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is attól félek, hogy a többit nem fogom használni ezentúl...:D

      Törlés
  3. óóóóó de cuki *.* már a csomagolása miatt is megvenném, hátha még ilyen jól teljesít... mindenesetre örülök, hogy Magyarországra is kapunk belőle :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem úgy, mint a második Catrice állványból, amit majd valamikor évekkel később hoznak be ide....

      Törlés
  4. A csomagolás nagyon jó, de nekem az is számít, mennyire emeli meg a pillákat, nyitott szemű kép meg nincs, hogy eldönthessem, megéri-e nekem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megemelésről nem tudok nyilatkozni és nem tudok róla képet csinálni, mivel rejtett szemhéjam van elsősorban, másrészt pedig semmi nem emeli meg őket, akkor sem ha szempillagöndítőt használok. Erről egy ebből a szempontból szerencsésebb adottságú lány tudna véleményt mondani.

      Törlés
    2. kár :( Rejtett szemhéj nálam is van, de a szempillákon szokott segíteni a spirál. Lehet, hogy azért a cuki csomagolás meggyőz :)

      Törlés
    3. Nekem ettől is beleáll a szemembe a fél sor szempillám, úgyhogy szerintem nem sokat emelhet rajta...:D

      Törlés