2015. március 17., kedd

Beszámoló | A kecskeméti Sweetlandshopban jártam!

Rami jóvoltából a hétvégén ellátogattam Kecskemétre, a Sweetlandshop születésnapja alkalmából. Hallottam már a boltról korábban, de még sosem jártam benne, plusz az ilyesfajta találkozók mindig nagyon jól sikerülnek, ezért szombat reggel útnak indultam.



Pannival a Nyugatiban találkoztunk, vettünk elmaradhatatlan Fornetti pogácsát és onnan robogtunk tovább a szegedi Intercity-vel a kecskeméti állomásig, ahol Emese, Gabi, Asu, Ildi és persze Rami vártak már minket. Elég korán értünk oda, bőven volt még időnk egy mini városnézésre és fotózgatásra, miközben egy kóbor kutya is kinézte magának a csapatot, de nem volt éppen barátságos hangulatában. Az üzletbe érve koktélokkal, szendvicsekkel és különböző ízesítésű fánkokkal vártak minket, majd miután mindenki bemutatkozott, elkezdtünk szétnézni és mindent végigszagolgatni, megfogdosni. Időközben Klau befutott, az összes kapható márkáról megtudhattunk egy keveset, mivel a Yankee Candle gyertyákon és a Bomb Cosmetic fürdőkészítményein kívül kívül új "versenyzőként" mutatkozott be nemrég a Pure Czech, amely cseh natúrkozmetikumokat forgalmaz, de Dr. Hauschka, Calena és Akoma termékek is megtalálhatók a palettán. A boltnak egyébként hamarosan megnyit a webáruháza is. Én magam még sosem láttam Bomb fürdőgolyót vagy sütit "bevetés közben", nem vagyok oda a különböző pezsgő, olvadó dolgokért a kádban, ezért különösen érdekesnek találtam, amikor egy szabadon választott sütit beledobtunk egy tál vízbe és megnéztük, hogyan pezseg el és mit alkot közben. Indulás előtt mindenki kapott egy kis csomagot, tele színesebbnél színesebb és illatosabbnál illatosabb termékekkel, majd a Malom felé vettük az irányt, hogy együnk - hiszen a fánk nem helyettesíti az ebédet - és beszélgessünk még egy kicsit. Bőven akadt téma, amin nevethettünk, hiába, bloggerek egymás között...:D Indulás előtt felmentünk még a teraszra, ahol egészen magasról nézhettünk le Kecskemétre és a felhős idő ellenére csodásan festett a város, remélem lesz lehetőségem napsütésben is látni majd. Hazafelé a Kukac IC-vel utaztunk (ami valójában Bugac, éljenek a vasútállomás hangosbemondói, pláne németül), Panni útközben hand sanitizer junkie-vá változott, én pedig fél órán át próbáltam megcsinálni egy Candy Crush pályát.
Eme rövid összefoglaló után inkább képekkel illusztrálnám a napot, ezek mindig sokkal beszédesebbek, valamint Rami vlogot is készített, amit ide kattintva érhettek el :)
























Nagyon jól éreztem magam a lányokkal, remélem máskor is lesz alkalmunk találkozni!
Ti jártatok már Kecskeméten? Hogy tetszett? :)

7 megjegyzés:

  1. Szuper lehetett, sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Veled is szívesen találkoztam volna :( Na, majd máskor! :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Csak ha éppen nem eszed meg a sajtosat :(

      Törlés
    2. Azt Rétságon nem árulnak, csak hatalmasat, tökmaggal bahh :(

      Törlés
  3. :D vissza olvasgatva a blogod,még mindig imádom :D
    Jártam e Kecsón?:D,mindennap :D
    Mégse jutottam el akkor veletek a sweetlandshopba,:(
    Újra írok,ha van kedved néha nézz be hozzám: neon-rider-world.blogspot.com

    puszi


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nagyon röhögök, sose szoktam visszaolvasgatni a bejegyzéseimet, és olyan vicces :D

      Törlés