2015. június 13., szombat

Essence Say No Redness korrektor

Sosem bíztam igazán a zöld színű korrektorokban, az utóbbi időben viszont már nem igazán tudtam mit kezdeni a pirosabb területekkel az arcomon, főleg amikor nem akartam alapozót használni, elég lett volna a színkiegyenlítés is. Az Essence ceruzaformátumú darabja szinte mindig hiánytermék volt, amikor a Müllerben jártam, de egyszer végül sikerült lecsapnom a legutolsó darabra.


A csomagolása egyszerű, alulról tekerve adagolható a korrektor. A kupak jól illeszkedik, ezért táskába is biztonsággal bedobnám. Létezik még belőle egy lazacszínű a szem alatti karikákra, és ha jól emlékszem, egy sima bőrszínű is az egyéb hibák eltüntetésére. A kiszerelés ellenére a termék maga megfelelően krémes és könnyen eldolgozható, viszonylag masszív állaggal. Mindenképpen kell fölé alapozó, vagy valamilyen bőrszínű korrektor, esetleg púder, mert szemmel láthatóan kiüti a pirosas árnyalatokat, így kissé "hullaszínűnek" hathat. Hidratálni sem árt előtte, mert a száraz részeket kiemelheti. Rajtam az egész napot kibírja, nem üt át rajta a pirosság a nap végére sem, ugyanakkor ahol kopik az alapozó, ott nem is zöld az arcom.



Azokban a Müllerekben szerezhető be, ahol van három méteres Essence állvány (Budapesten Europeum, Corvin, Köki) 750 forintba kerül és 2,9 gramm korrektort tartalmaz.

Nagyon ajánlom, de lehet, hogy a szárazabb bőrűek annyira nem fogják szeretni.
Ti használtok zöld korrektort? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése