2016. június 14., kedd

Teszt | Zoella Beauty Soak Opera hab- és tusfürdő és Fresh Fizz bath fizzer


Általában nem hatnak meg a különböző kollaborációk cégek és népszerű videósok, bloggerek, színészek, énekesek között, szimplán azért, mert ha valami tetszik, azt ettől függetlenül is megveszem. Zoella saját testápolási vonalának indulásakor azonban máshogy történt, rögtön tudtam, hogyha valaha lehetőségem lesz rá, mindenképpen kipróbálom, és ebben igenis nagy szerepet játszott, hogy az ő neve alatt fut. Skóciában találkoztam már élőben a márkával, akkor nem vettem semmit, most viszont eljött az ideje, ugyanakkor nem szerettem volna túlzottan bevásárolni, kezdésnek kettő termék mellett tettem le a voksom. 



Mondanom sem kell, hogy az csomagolás minden esetben elbűvölő, nagy hansgúlyt fektetnek rá. 
A tusfürdő az "original" kollekció tagja, és az egyik legnépszerűbb darab a mai napig. 490 ml-s kiszerelésben érkezik, ugyanis nem csak tusfürdőként, hanem habfürdőként is megállja a helyét, így ha mindkét módon használjuk, akkor sem fog pillanatok alatt elfogyni. Maga a tusfürdő opálos, rózsaszínes árnyalatú, és eléggé zselés állagú. Alapvetően virágos illatnak írják, ami egy részről igaz lehet, de én főként valami édes frissességet érzek benne. Lelövöm a poént, teljesen odavagyok érte, éppen ezért is furcsa a virágosság, mert én általában semmit sem szeretek, ami virágos illatjegyeket tartalmaz. Szerencsére az illat 1-2 órán át megmarad még a bőrön. Van benne E-vitamin, aloe és shea vaj is, krémes a habja és egyáltalán nem szárít. Plusz pont még, hogy nem tesztelték állatokon.




A bath fizzer kifejezésre őszintén megmondom, nem találtam magyar megfelelőt - de szóljatok, ha találtok rá valami jót -, ugyanis ez nem fürdőbomba, mert kis darabonként kell letörögetni belőle, és bedobni a kádba. A Tutti Fruity kollekcióba tartozik, ami jelenleg éppen kifut, de minden alkalommal kijönnek egy hasonlóval. Ez gyárilag négy nagyobb részre van osztva, amiket én még szintén el szoktam felezni, mert spórolok vele, de nagyobb kádba inkább egy egészet ajánlok. Gyümölcsös beütésű, friss, tiszta illata van, ami nem annyira intenzív, mint mondjuk egy Lush termék, de határozottan érezhető a fürdőszobán kívül is. Semmilyen látványeffektet nem eredményez, szimplán elpezseg és ennyi. Ezt sem tesztelték állatokon.

Itthonra "hivatalosan" csak a Feelunique.com-ról lehet rendelni (meg persze ott van még Edit, aki szintén szívesen segít a beszerzésben), ahol újabban már csak 40 euró fölött ingyenes a szállítás, tehát érdemes lehet többen összefogni. A tusfürdő akciósan 6,14 euróba került, a bath fizzerre nem emlékszem - már az oldalon sincs belőle készleten -, de hasonló áron lehetett, ami átszámolva nagyjából 1800 forint. Én még így sem érzem őket nagyon túlárazottnak, bár nyilván nem egészen a magyar pénztárcához igazodik. Szerintem mindenképpen be fogok szerezni még több dolgot, mert meg vagyok elégedve velük, meg persze valószínűleg kicsit elfogult is vagyok, mert Zoelláról van szó.


Ti vettetek már valamit azért, mert egy népszerű ember adta hozzá a nevét vagy arcát? 
Mit gondoltok a Zoella termékekről?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése