2017. február 9., csütörtök

Teszt | L'oreal Nude Magique Cushion alapozó

Amint szembejöttek velem az első hazai vélemények a L'oreal cushion alapozójáról, éreztem, hogy ez kell nekem. Alig vártam, hogy az őszi Glamour napok alkalmával féláron hozzájuthassak, és végre én is megtudjam, mit tud ez a kis csoda. Akarva akaratlanul is nagyok voltak az elvárásaim, de azért mint mindig, fel voltam készülve a csalódásra. A csalódás viszont elmaradt. 


A csomagolása tetszik, letisztult és praktikus, bár nem feltétlenül foglal kisebb helyet, mint egy tubusos alapozó. Jár hozzá egy szivacs, amit őszintén szólva nem próbáltam, mert mindig a saját benedvesített darabomat használtam hozzá, de más vélemények szerint egészen jól használható. Állítólag ecsettel is szépen felvihető, de ezzel sincs tapasztalatom. Található benne egy nagyméretű, jó minőségű tükör is, így abszolút kompakt.



Az én árnyalatom a legvilágosabb 01-es, ami egyedül a lezáró fólián van rajta, ezért ha azt az üzletben például leveszik, máris meg vagyunk lőve, jó volna, ha a csomagoláson magán is megtalálható lenne. Féltem, hogy sötét lesz, de szerencsére nem így lett, tökéletes az én falfehér bőrömre is, és nem is oxidálódik. Rendkívül könnyed, folyékony állagú, és őszintén meglepődtem, hogy ehhez képest mennyire jó fedése van. Nem tudom pontosan elmagyarázni, de szinte láthatatlan az arcon, mégis sokkal egységesebbé teszi a bőrt, elhalványítja a bőrhibákat és kiegyenlíti a színkülönbségeket. Bár a pattanások nyomaira elkél némi korrektor, én legtöbbször nem teszek, annyira szép anélkül is, éppen ezért sminkalapot sem szoktam alá tenni. Végeredményben nem kifejezetten ragyogó, inkább bőrfényűnek mondanám, és hatalmas pirospont, hogy szinte egyáltalán nem emeli ki a száraz részeket. Én mindig fixálom púderrel, így egész nap kitart, és meglepő módon nem fényesedik át jobban, mint bármelyik másik másik matt alapozóm. SPF 29-et tartalmaz, parfümmentes, az összetevőlistát ide kattintva olvashatjátok.
A képek készültekor ismét jó pocsék állapotban volt a bőröm, korrektor és minden nélkül viselem:

Natúr arc
Alapozóval
Natúr arc
Alapozóval
14,6 gramm terméket tartalmaz, ami nagyjából fele egy átlagos alapozónak, és bár én még nem jutottam a végére, sokaknál hallottam, hogy nagyon gyorsan fogy. Erre jó tipp, hogy fordítsátok meg a szivacsot, mert még jópár használatra elengedő termék van benne. Az ára a dupla L'oreal állványokkal ellátott DM-ekben - melyeknek listáját itt találjátok - 5499 forint, ami igencsak borsos, ráadásul utántöltő sem kapható hozzá, ezért az egészet újra meg kell venni, de remélem, hogy idővel kijönnek majd eggyel hozzá. Ezen kívül magyar webshopban én még Notinon találkoztam vele. 

Az átlagnál magasabb ára és kisebb kiszerelése ellenére én azt mondom, hogy érdemes kipróbálni, Glamour napokon 50%-os kuponnal a lehető legjobb vétel. Jelenleg ez a legtermészetesebb hatású alapozóm, ami jó fedéssel és szép bőrképet eredményező formulával párosul, biztosan maradok nála.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon meggyőzőek a képek! Olyan 'I woke up like this flawless' hatású ez az alapozó az arcodon. :) Sosem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem cushion alapozó, egyébként a koreaiak is érdekelnek, a színválasztás meg így is, úgy is lutri, hiszen ezt a L'Oréalt is csak rendelni tudnám. Amúgy nekem bejött az Infallible 24H-Matte is, és az aztán nagyon kiadós.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is néha elcsodálkozom napközben, hogy hú, hát mitől ilyen szép az arcom? Aztán rájövök :D Koreaiakat is szeretnék rendelni, de jelenleg még fogyasztom a többit, mert már nem férne el :D Az Infallible nekem is megvan, nagyon szeretem! :)

      Törlés
  2. Wow tényleg meggyőzőek a képek, tervben volt, hogy megrendelem, mert drogériában még amúgy sem láttam, de a színnel bajban vagyok. Szerintem nekem is a legvilágosabb kellene, kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem egyébként elég sok bőrszínhez jó lehet a legvilágosabb, nálam sötétebb bőrű lányoknál is láttam már videókban, és simán jó volt, úgyhogy ha úgy döntesz, hogy megrendeled, nagy valószínűséggel nem fogsz mellélőni vele :)

      Törlés
  3. Imádnám, ha az én bőröm esetében is így nézne ki a 'pocsék' állapot 😆 nem is láttam meg soha ezt a terméket, megmondom őszintén... De meggyőzőnek tűnik. Most figyelni fogok, ha drogeriaban vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, hát igen, kicsit hozzászoktam már, hogy általában szép a bőröm :DDD A legalsó részen szokott lenni a polcokon, kábé észrevehetetlen amúgy :D

      Törlés