2017. április 14., péntek

Szerzemények #31 | Feelunique, BOMB Cosmetics nyeremény

Még a Glamour-napok előtt költöttem némi pénzt, és mindenképpen meg akartam nektek mutatni, hogy miket szereztem, mert tudom, hogy szeretitek az ilyesmi bejegyzéseket. A poszt másik felében pedig olyasmit mutatok majd, amit én nyertem egy nyereményjátékon, mert ritkán esik meg, hogy engem sorsolnak, ráadásul igencsak aranyos termékekről van szó. 


Rendeltem a Feelunique-ról, amit egyébként is terveztem már, plusz néhány dolog éppen akciós volt a kinézett termékek közül. A NYX-től két új Lip Lingerie árnyalattal gazdagodtam: a világosabbik a 04 Ruffle Rim, a sötétebbik pedig a 05 Beauty Mark. A Liquid Suede rúzsok 10 Amethyst árnyalata is régóta kívánságlistás volt már, egyszerűen odavagyok érte. A jelenleg használt szemhéjalapom is a márkától van, de most egy másik fajtát vettem meg, méghozzá a Proof It-et, ami vízállóságot is ígér, és sok jót olvastam már róla. Sajnos körömlakkot és spray formátumú termékeket nem lehet Angliából rendelni hozzánk, ezért a Zoella Beauty Blissful Mistful illatot krémparfüm formájában vettem meg, és ezzel kapcsolatban egy meglepit is tartogatok, de erről majd a maga idejében. Ugyanilyen illatú a Wonder Hand kézkrém is, ezért egy ilyet is beszereztem. Ajándékba kaptam a rendeléshez egy Vichy Aqualia Thermal krémmintát, illetve egy szintén mintát az ikonikus Nars Laguna bronzosítóból. 
A Facebookon már említettem, hogy a vásárlásom után kaptam egy linket, amit IDE kattintva érhettek el, és amivel az első rendelésetekből 10 font kedvezményt kaptok. Sajnos csak 30 font / 40 euró felett ingyenes a szállítás, ezért érdemes lehet másokkal összefogni, bár mondjuk nekem sikerült egyedül is összehozni, annyi jó ajánlat van mindig az oldalon. 


A BOMB Cosmetics Facebook oldalán futott egy játék, amiben szavazni lehetett a legcukibb tavaszi fürdősütire, és valaki meg is nyerhette őket. A szerencse nekem kedvezett, így négy újdonsággal gazdagodtam, melyeknek neve: Paradicsomi madár, Rakéta, Ropogós alma és Égi madárka.

Azt hiszem, egy időre jól kivásároltam magam, ezért most igyekszem ráfeküdni inkább a termékek próbálgatására és a készleteim felélésére, de ettől függetlenül nagyon örülök mindennek, amit vettem, és szívesen használom őket. 

2 megjegyzés:

  1. Még nem használtam krémparfümöt. Nem furcsa, hogy elmarad az alkohol párolgása által okozott hűvös bőrérzet? Vagy annyira jó az illat, hogy ilyen apróságon könnyen túl lehet lépni? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem fura, inkább az zavar, hogy ruhára ugye nem lehet tenni belőle, én meg általában oda fújom a parfümöket. Ezáltal nem is annyira tartós, a fújós verziójával kombinálva biztos jobb lenne, de hát ugye azt nem lehet rendelni ide :/

      Törlés