2017. július 27., csütörtök

Szerzemények #34 | iHerb, The Ordinary, születésnap...

Az utóbbi másfél-két hónapban ismét összegyűlt néhány szerzemény, amik közül a legtöbb szerintem nagyon érdekes, és érdemes megmutatnom őket. Van itt minden a lehető legkülönfélébb helyekről, és mostanában eléggé rákaptam az online rendelésre is, pedig régebben sokkal jobban szerettem üzletben vásárolni mind ruhát, mind kozmetikumot, viszont annyi szuperebbnél szuperebb akcióval találkoztam külföldi webshopokban, hogy nem bírtam nekik ellenállni.


Két The Ordinary arcápolót rendeltem, ezt a márkát itthon a Skinsmart webshopból, külföldről pedig ASOS-ról vagy Beauty Bay-ről szerezhettek be. Kezdésnek a Niacinamide 10% + Zinc 1% szérumot, illetve az Azelaic Acid 10% krémet vettem meg, ezeket fogom újonnan beépíteni a rutinomba. iHerb-ről is rendeltem Real Techniques szivacsokat és egy Madre Labs Pycnogenol Serum krémet, amiről Vikinél olvastam sok jót, és épp nagyon jó áron lehetett hozzájutni. Ráadásul augusztus 30-ig él egy promóció, miszerint ha letöltitek az iHerb applikációt a telefonotokra, és azon keresztül rendeltek, akkor az APPS2017 kuponkódot beírva 5 dollár kedvezményt kaptok az első rendelésetekre, plusz a QLQ950 kóddal még 5%-ot levonnak belőle. (Ez az én saját affiliate kódom, ami minden vásárlásnál felhasználható.) 
A Yankee Candle-től is beszereztem három illatot az új Havana limitált kollekcióból: a Cuban Mojito-t, a Delicious Guava-t, illetve a Viva Havana-t. Végül pedig eBay-ről is érkezett néhány dolog, méghozzá két Innisfree It's Real fátyolmaszk (kiwi és bija), egy Cosrx Acne Pimple Master Patch pattanásra helyezhető tapasz - amit egyébként már itthon is lehet kapni, ha valaki nem szeret eBay-ről rendelni -, és a Sleek Bad Girl paletta, amit egy brit eladótól rendeltem, ugyanis itthon csak jóval drágábban tudtam volna hozzájutni. 


Születésnapom is volt júniusban, előtte pedig Hódmezővásárhelyen jártam. Ritától "megörököltem" a Zoella Candy Cream testápolót és tőle kaptam egy Holika Holika gyöngykivonatos fátyolmaszkot is. A DM-ben nem bírtam otthagyni a Denkmit Jungle Breeze mosogatószert, aminek isteni kókuszos-ananászos illata van, ha még találtok belőle, feltétlenül csapjatok le rá. A Müllerben vettem egy Herbal Essences Naked szárazsampont, illetve két Dresdner Essenz Lebenslust fürdőtablettát. A Geek & Gorgeous Smooth Out hámlasztó születésnapi meglepi volt a lányoktól, a Collection Lasting Perfection korrektort, illetve a Benefit Roller Lash szempillaspirált pedig egy másik kedves barátnőmtől kaptam, aki Londonban él. 


Jártam a DM-ben is, ahol megvettem az Alverde két új limitált tusfürdőjét, valamint a Balea Teint Perfektion sminkfixáló spray-t, amit már régóta nézegettem. Végül, de nem utolsó sorban pedig a NYX leárazásán jutottam hozzá a Full Throttle szemfesték ceruzák Femme Fatale árnyalatához, illetve beszereztem egy a Stripped Off sminklemosó balzsamot is, mert ősszel szeretném beszerezni a Clinique Take The Day Off változatot, de mivel még sosem próbáltam hasonlót, szeretném először kitapasztalni, hogy valóban bejönnek-e nekem az ilyesfajta termékek. 

Remélem, hogy valamennyire hasznosnak találtátok, és ahogy időm engedi, beszámolok majd a tapasztalataimról, ha mást nem, akkor kedvences vagy elfogyott termékes poszt formájában, nem ígérem, hogy mindenről lesz külön teszt.

3 megjegyzés:

  1. Szuper dolgok, elfogadnék párat közülük :)
    Kíváncsi vagyok a The Ordinarys tapasztalataidra, én használok néhányat, és nagyon meggyőzőek, bár mostanában, mióta használok két Hylamide terméket, azon gondolkodom, hogy átállok arra a vonalra a Deciemtől.
    A másik a Real Techniques szivacsok, amik még nagyon érdekelnek, bár most vettem egyet én is, de az nem ilyen. A MultiTech vonalból a point makeup sponge elnevezésűt, amihez volt egy kis szárító állvány (ami nagyon jól jön) is. Múlt héten vettem Londonban, még nem próbáltam, kíváncsi leszek, letaszítja-e nálam a trónról a Kell a púder blenderét, ami szerintem zseniális. Viszont nagyon szeretem a Real Techniques-t is, vettem tőlük most is ecseteket. Szintén a MultiTech vonalból egy point XXXL-t, és egy L-t, mert legutóbb egy XL-t vettem, és az egyszerűen zseniális, rögtön kedvenc lett, illetve most van egy új termékcsalád, a Powderbleu, abból egy soft shadow brusht szereztem be. Sajnos csak azt az egyet, mert az viszont elég drága, és ha mégsem válik be, akkor nem akartam annyi pénzt kiadni rá. Szerettem volna még egy cleansing sponge-t, de abból egyik drogériában sem találtam (ok, csak 2 Superdrugban és 1 Bootsban voltam). Amúgy normál esetben nem veszek egyszerre ennyi ecsetet (hacsak nem készlet), de kint sokkal jobb árban van, mint a hazai webshopokban, ráadásul a Superdrugban vehettem a 2+1 akcióban, ami azért elég jó ajánlat.

    Sajnos, most egyelőre nem megyünk arra, azért is vásároltam meg, amikre vágytam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a The Ordinary-ben pont az tetszik, hogy nem szakad meg a szívem, ha valamit újra kell vásárolni, lásd Clinique Moisture Surge hidratáló, amit imádok, és nem akarom lecserélni, de az az 5-6 ezer forint minden alkalommal kicsit fáj azért :D
      Én majd meg szeretném venni az eredeti Beauty Blendert, de nem tudom, mikor jutok el odáig, a Powderbleu kollekció meg iszonyat szép, én is nézegettem már. A Cleansing Sponge-t nézd meg iHerben, annyira nem vészes a szállítás sem, és elég gyakran van 20%-os akció a Real Techniques cuccokra. Ezeket a szivacsokat pl. pont úgy vettem, hogy ingyenes volt mellé a szállítás, úgyhogy akkor már bevásároltam jó előre :D

      Törlés
    2. Wow, na majd akkor megnézem ezt az iHerbet, már sokszor hallottam róla, de még nem próbáltam ki. Amúgy ez igaz, de a Hylamide arctisztítója annyira jó, hogy lassan egy hónapja használom, és minden alkalommal rácsodálkozom :) Másik a SubQ eyes, és azóta nem használok szemkörnyékápolót, mert minek :). A SubQ szérumot még mindenképpen megveszem, bár ugye én már 40 felett vagyok, szóval elkél az ápolás.

      Törlés