2017. szeptember 1., péntek

Teszt | The Body Shop Spa Of The World Földközi-tengeri sóradír és Hawaii Kukui testápoló

Néhány hete érkezett hozzám egy csomag a The Body Shoptól benne két Spa Of The World utazó kiszerelésű testápolási termékkel, amiknek hihetetlenül örültem, mert már egy ideje nézegettem ezt a vonalat a márkánál. Szerencsére mostmár majdnem mindenből kapható ilyen mini méret is, ami tökéletes akkor, ha utazásra is magatokkal vinnétek, vagy csak szeretnétek őket kipróbálni.



A Földközi-tengeri sóradírnak legelőször az illata fogott meg, ami friss, de krémes jellegű, de igazából nem tudom pontosan leírni, ezt tényleg érezni kell, de bármilyen évszakra el tudom képzelni. Nem mehetek el szó nélkül a csomagolás mellett sem, mert bár a The Body Shop nagyon ad az ilyesmire, de ezek különösen tetszenek, simán el tudnám képzelni őket egy valódi spa-ban is.


Mindig is igyekeztem olyan bőrradírt választani, ami természetes szemcsékkel készül, mint cukor, só, vagy valamilyen magőrlemény, és mint már a nevéből is kitalálhattátok, ez pont ilyen. Viszonylag nagyméretű sódarabok vannak benne, viszont mivel ezek gyorsan elolvadnak, hatékonyan, de fájdalommentesen radíroz. Olajalapú, ezért aki ezt nem kedveli, ne ezt válassza, én viszont kifejezetten szeretem, hogy nem kell utána testápolót használnom, és mivel általában este vetem be, a minimális olajos érzet sem zavar. A lényeg, hogy keveset érdemes használni belőle, mert én első alkalommal egy jó nagy adagot kimarkoltam, de teljesen feleslegesnek bizonyult. Az illata egyébként sokáig megmarad a bőrön, még másnap reggel is éreztem egy kicsit, ezért tényleg szagoljátok meg, vagy kérjetek mintát.
A teljes méretű termék 350 ml-s kiszerelésű és 7990 forintba kerül, míg az utazó kiszerelés 50 ml és 2390 forint az ára. Nem tesztelték állatokon, és száz százalékban vegán.

A Hawaii Kukui testápoló illata jellegében hasonló a radírhoz, egy meleg, púderes, kissé fás illat, ami elsőre egyáltalán nem az én világom, de valamiért mégis imádom magamon. Ez is sokáig érezhető még használat után.


Ahhoz képest, hogy olaj van benne, kifejezetten selymes, könnyen kenhető krémről van szó, ami csak minimálisan olajos érzetű, és nem olyan sűrű, mint egy testvaj. Viszonylag könnyen beszívódik, nyáron is használtam, akkor sem volt fullasztó érzés a bőrömnek. Természetesen a legfontosabb szempont, hogy jól hidratál, nekem a lábszáram szokott különösen száraz lenni, és kiállta a próbát, de bevetettem kézkrém gyanánt is, és jól vizsgázott. Ami engem nem érint, viszont érdekes, hogy állítólag terhességi csíkok megelőzésére is hatásos.
A teljes méretű krém ebből is 350 ml, ami 8990 forintba kerül, az utazó kiszerelés pedig szintén 50 ml, és 2690 forintért vásárolható meg. Mindkét illatból létezik egyébként gyertya, ez engem tökre meglepett, de jó ötletnek tartom.

Összességében tehát én mindkét termékkel elégedett vagyok, nagyon szívesen használom őket mind az illatuk, mind a hatásuk miatt, és mivel a teljes kiszerelés elég drága, hatalmas pozitívum, hogy már próba kiszerelés is kapható belőlük. Most több bloggernél, például Magdinál vagy Ditkénél is találhattok egy 15%-os kuponkódot, amit online és személyesen is fel lehet használni bármilyen nem akciós termék vásárlásakor, így ha esetleg kedvet kaptatok a fent bemutatott termékek kipróbálásához, akkor még olcsóbban juthattok hozzájuk :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jónak tűnnek. :)

    Én a sütőtökös-vaníliás kollekcióra akarok majd lecsapni és a banános hajápoló termékek is nagyon szimpatikusak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, pedig alapvetően nem is szeretem a sütőtököt, mégis érdekel :D A banános balzsamot szerintem megveszem majd Glamour-napokon, de addig még el kéne használni néhány itthon levőt sajna :D

      Törlés