2017. október 14., szombat

Glamour-napok | 2017 ősz

Csakúgy, mint tavasszal, idén is igyekeztem minél korábban letudni a kuponos vásárlást, és szerencsére az órarendem lehetővé tette, hogy szerdán és csütörtökön délelőtt a legtöbb mindent beszerezhessem. Sikeresnek ítélem a dolgot, több olyan termékre is sikerült lecsapnom, ami már régóta kívánságlistás, vagy csak egyszerűen érdekesnek ítéltem az üzletben, úgyhogy lesz bőven mit próbálgatni az elkövetkező hetekben, hónapokban, ezért igyekeztem úgy időzíteni a bejegyzést, hogy inspirálódhassatok belőle, ha még csak most indultok neki az üzleteknek. 


A 0. napon, szerdán a Rossmannban és a DM-ben jártam. Előbbiben betáraztam Sensodyne fogkrémből, és vettem egy Garnier Fructis Pure Fresh sampont is, amiről olvastam hideget és meleget is, meglátjuk, milyen lesz. Szerencsére már kint voltak az új Lovely K-Lips színek - Candy Shop és Magic Dessert -, ezek gondolkodás nélkül mentek a kosaramba, valamint bár nem terveztem, de megvettem a Lovely Vampire Lashes, illetve az Essence Volume Stylist 18H Lash Extension szempillaspirált, mert mindkettőről pozitív véleményeket olvastam korábban. Beszereztem még a Catrice Prime & Fine alapozóvilágosító cseppjeit, valamint az Essence Cushion szemhéjtusát, ajaktermékek tekintetében pedig sikerült megállnom kettőnél: a Rival de Loop Young Stay4ever folyékony rúzs már a kívánságlistámon is szerepelt, az Essence Ultra Last ajakceruzára pedig az akciós kosárkában bukkantam rá. Sminkek terén elsősorban a Maybelline újdonságaira szerettem volna lecsapni, de sajnos azok a termékek, amik a leginkább érdekeltek volna, még egyik drogériába sem kerültek ki a héten, viszont vásároltam egyet az imádott Fit Me korrektorból, plusz egy Brow Precise Micro Pencil szemöldökceruzát, és egy Tattoo Brow szemöldökszínezőt is vettem. 
A DM-ben beváltottam az 50%-os L'oreal kupont a Nude Magique Cushion alapozóra, mert ilyenkor hihetetlenül megéri, és újravettem két kedvencemet, a L'oreal Extraordinary Oil-in-Cream hajápolót, és a Garnier Nēo Shower Clean dezodort. A hajfesték lemaradt a képről, a Balea Glatt + Glanz hajbalzsamra pedig nem volt kupon. 


Az előző képről lemaradt, de még szerdán vettem két s-he rúzst - Perfect Matt 325 és Ultra Matt 60 -, ugyanis két új csúcsszuper matt kollekcióval rukkoltak elő. Érdemes rájuk vetni egy pillantást, ugyanis teljes áron 1000 forintért is nagyon megéri, kuponnal meg aztán végképp.
Csütörtökön suli előtt intéztem a Mülleres kört, ahol leginkább a kajarészleg felé vettem az irányt, de három Essence termék mégis felkeltette az érdeklődésem: bár hónapok óta egyáltalán nem lakkozom, a Metal Shock körömpúdereket nagyon szeretném kipróbálni, és mivel a me and my unicorn árnyalatból már nem volt, az under the sea jött haza velem a hozzá való fedőlakkal. A Moonlight Eyes szemhéjpúdert 03 cosmic árnyalatban már két Mülleres látogatásom alkalmával is visszatettem, most viszont nem tudtam ellenállni neki. A Westendben található NYX üzletet legszívesebben egy az egyben felvásároltam volna, de igyekeztem ésszerű kereteken belül maradni. Tudhatjátok már, hogy mennyire imádom a kék Vivid Bright szemhéjtusom, ezért most a Vivid Violet árnyalatot is beszereztem, amihez színben tökre passzol a Sway fantázianevű Suede matt ajakceruza. Nehéz szülés volt, de a Super Cliquey rúzsok közül az On The DL árnyalat mellett döntöttem, és végre valahára találtam a Glitter Primerből is. A Stripped Off arctisztító balzsammal köttetett szerelmünkön felbuzdulva kipróbálom a tisztító olajat és a Whipped Cream lemosót is, remélem hasonlóképpen beválnak majd. A vásárlás mellé járt egy ajándék ecset, én a B10-es nagyméretű pufi ecsetet választottam.
A Marionnaudban lecsaptam a Zoella Bath Latte tusfürdőre, és egy mini Clinique Moisture Surge Intense krémre, amiből ez a tubusos 15 ml-s kiszerelés 2100 forintba kerül, nagyon megéri szerintem akár csak kipróbálni is.


Pénteken tartottam még egy utolsó kört arra az esetre, ha bármit kifelejtettem volna, de leginkább azért, mert csütörtökön sikeresen otthon hagytam a Mülleres Barnängen kupont. Végül a Glacier Breeze tus- és habfürdőt választottam, és mellé teljesen random lekaptam a polcról egy Tetesept Kokosmilch fürdősót is, mivel mostanában megint kókuszmániában szenvedek.
Az egyik Rossmannban találtam még a me and my unicorn fantázianevű Essence Metal Shock körömpúderből, vettem egy szintén Essence Glow In The Dark fedőlakkot, ami a nevéből is sejthető, hogy elvileg világít a sötétben, és egy Longlasting szemceruzát 29 berry fantastic színben - igen, ez egy bordó szemceruza. Végül pedig a Rival de Loop primer spray is hazajött velem, amiből egyébként a fixáló spray-t néztem ki korábban, de az összetevőlistában dobogós helyen volt az alkohol, ezért lebeszéltem magam róla.

Ennyi lett volna tehát, nem is zsákmány, és bár a Joy-napokon azért még újrapróbálkozom majd a Maybelline újdonságaival, nem igazán kell majd vásárolnom mostanában, az biztos. 

4 megjegyzés:

  1. Jókat vettél, várom majd a teszteket, főleg a NYX termékekre!
    Én végül nem sok mindent vettem, a Rossmann után, ahol ugye csak a MUR Flawlesst vásároltam meg (és egy csomó WC illatosítót, de az kevésbé makeup téma :D), ma végül még elmentem a Müllerbe. Ez még kora délután volt, de sajnos már kezdett elkapni egy nátha, úgyhogy nem éreztem túl jól magam. Végül csak tisztítószereket, háztartási dolgokat vettem, mert az fel volt írva, és a gyerekek választottak maguknak egy-egy kisebb játékot. A sminkes állványokat alig néztem meg, egyedül a Hypoallergenic Bell körömlakkokat néztem meg jobban, abból vettem hármat is. Egy gyönyörű, rózsás-bézses nude színt, egy halványlilát, és egy csodaszép sötétzöldet. Ezen kívül egy Essence fan brush jött velem, mert abból egyszerűen nem találtam még normálisat. Hátha.
    Illetve még eltöprengtem egy Clinique Moisture Surge tégelyen, de most 75 ml-es van otthon, ami még félig van. Csak este szoktam használni, ezért úgy gondolom, még egy hónapig biztosan kitart, és télre viszont úgy tervezem, hogy valamilyen gazdagabb krémre térek át. Talán egy PC Resistre, abból nemrég próbáltam mintát, és nagyon tetszett. Persze én már 42 vagyok, kell az ápolás :)
    Szóval, nekem azt hiszem, ennyi volt a Glamour-napok, most már elég vacakul vagyok, tutira nem indulok neki holnap már plázázni.

    Amúgy ezt a körömpúdert imádom, jókat lehet vele szórakozni, és fekete lakkon eszméletlenül mutatósak (nekem under the sem, i'm so fancy és mirror, mirror van).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is majdnem vettem egy újabb tégellyel a Moisture Surge-ből, de rájöttem hogy annyi arckrémem van most, hogy előbb azokat kéne elhasználni :D Én még holnap lemegyek a Kikbe, hátha van valami jó kis dekor fotózáshoz.

      Törlés
  2. Hű te aztán jól bevásároltál. :D

    A Maybelline szemöldökceruzákból én is vettem kettőt. Nálunk csak ezek voltak kirakva és az új Lash Sensational, de azt nem akartam megvenni. A Tattoo Brow-ról lemaradtam, mindegyik elfogyott, a többit pedig ki sem rakták még. (Csesszék meg! Lefogadom, hogy hétfőn már minden kint lesz!)

    Amúgy főleg tisztítószereket és mosószereket vettem, meg olyan dolgokat amit amúgy is szoktam, de most megérte féláron venni belőle. Láttam olyat is, aki 9 darab deot vett. :D WTF!

    Kabátot vettem még a H&M-ben mert az tényleg megérte. 20000 helyett 16000 volt.

    Igazából úgy voltam vele, hogy nem veszek plusz egy spirált a meglévő 6 mellé meg egy új alapozót vagy rúzst, mert inkább ebből a pénzből veszek majd egy MAC rúzst vagy még teszek félre hozzá és veszek egy magasabb árkategóriájú spirált vagy alapozót.
    Joy napokon akarok még micellás vizet venni és remélem akkor a Matte Ink rúzsok is kint lesznek már. :)

    A Lovely spirálról és a NYX termékekről remélem lesz teszt, azok nagyon érdekelnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az új Lash Sensationalt én is láttam, de ha jól értelmeztem, csak a csomagolása új, egyébként termékügyileg ugyanaz a spirál, és amúgy is van belőle még itthon kettő bontatlan, csak a külseje miatt nem fogok még egyet venni :D
      Mi is ilyenkor veszünk több fogkrémet meg dezodort meg ilyesmit, de azért nem ipari mennyiségben, amikor valaki 5-10 flakon sampont vesz, akkor azért kicsit nézek, hogy mégis minek.

      Törlés