2017. október 29., vasárnap

Októberi kedvencek | 2017

Októberben sok újdonságot vettem, csak éppen kísérletezni nem volt időm és energiám, de azért sikerült néhány új kedvencet avatni, amiket örömmel ajánlok nektek is. Engem még szinte egyáltalán nem kapott el az őszi hangulat, valószínűleg ebben közrejátszik az is, hogy egészen idáig szinte nyári melegek voltak, de majd talán ezután...


Még nyáron vettem, de csak most került sor a Nivea málnás-rebarbarás tusolóhabjára, aminek eléggé visszafogott gyümölcsös illata van, így ezt akkor használtam, amikor nem akartam különösebb illatfelhőt. Ennek totálisan az ellentettje a TBS Vanilla Pumpkin tusfürdő, mert intenzív vaníliás-fűszeres-sütőtökös illata van, és az egész fürdőt belengi. Amennyire nem jött be a testápoló, annyira szeretem a Zoella Snow Polished testradírt, aminek kinyomáskor szinte gumis állaga van, és utána válik egy habzó testradírrá. Hatékony, mégsem karcol, és természetes szemcsékből áll - vagy só, vagy cukor, de inkább utóbbira tippelek -, ezért a környezetet sem károsítja. Arcápolás terén több krémet is használgattam októberben, de leggyakrabban a Clinique Pep-Start Hydroblur hidratálót használtam, amiről a részletes tesztet ide kattintva olvashatjátok el. 


A reggeli sminkrutinom állandó tagjává vált a The Ordinary High-Adherence primer, mert valóban szebben mutat és tovább marad fent bármilyen alapozó a bőrömön, ha ezt kenem alá. (Ígérgetem már a tesztet egy ideje a használatban levő The Ordinary termékeimről, remélhetőleg novemberben már meg is tudom majd írni.) Féláron kiárusítva vettem meg a Trend It Up Skin Supreme púderét 030-as árnyalatban, és összességében elégedett vagyok vele, szép végeredményt ad, bár néhány óra után ezt sem árt frissíteni. Szintén 50% kedvezménnyel csaptam le két Trend It Up Intense Color szemhéjtusra 040 (balra) és 010 (jobbra) színben, és nem bántam meg, mert könnyű velük dolgozni, pigmentáltak, és nagyon tartósak, ezért ha még találtok belőlük esetleg, csak ajánlani tudom őket. Sajnos az üzletekbe még mindig nem kerültek ki, de a Maybelline Superstay Matte Ink folyékony rúzsok egyszerűen zseniálisak, tartósságban a Rimmel Provocalipssel vetekednek, és legszívesebben az összeset felvásárolnám belőlük. A 35 Creator árnyalatot sokat hordtam októberben, erről is érkezik a teszt hamarosan. Szuperek még az új s-he ultra matt rúzsok is, a 65-ös színűt állandóan a táskámban hordom, annyira kényelmes viselet, bármikor szívesen felkenem. Ne arra totálisan matt formulára gondoljatok, az evést nem is bírja, de 1000 forint körüli áron szinte verhetetlen. (Erről is tervezek majd külön posztot.)

Kép forrása: sorozatjunkie.hu
Ciki, nem ciki, de a szombati kötelező X-Faktor adag mellé betársult vasárnapra a Sztárban sztár is, amit az idei szériáig egyáltalán nem néztem soha, de rá kellett jönnöm, hogy rendkívül szórakoztató és színvonalas. Újraindult az On The Spot is szerda éjszakánként, továbbra is zseniális és elgondolkodtató, plusz ajánlom hozzá az Eszterrel és Andrással készült Elviszlek magammal epizódot is.

Ezen kívül sajnos túl sok szabadidőm nincs most az egyetem miatt, ezért is ritkultak meg a posztok, ez most egy ilyen időszak, és a vizsgaidőszakig ez már csak rosszabb lesz. (Mondjuk legalább az ösztöndíj összejött.) A múlt heti Cosmopolitan Blogger Dayre azért eljutottam, bár beszámoló idén sem nem készült belőle, és különösebben a véleményemet sem szeretném kifejteni, de jó volt azért találkozni néhány olyan emberrel, akikkel először futottam össze, vagy régi ismerősök, de ritkán látjuk egymást.

Kedvenc dalok:
Asking Alexandria - Into The Fire
The Vaccines - No Hope
James Arthur - Safe Inside
Enter Shikari - Rabble Rouser
Noel Gallagher's High Flying Birds - Holy Mountain
Noel Gallagher's High Flying Birds - Fort Knox (november végén jön az új album!)
Liam Gallagher - For What It's Worth
Kodaline - Ready To Change
Disturbed - Down With The Sickness
Gregory Alan Isakov - Big Black Car
Iron & Wine - Each Coming Night
Lots Holloway - Slow Down

Összességében nem voltam lenyűgözve ettől a hónaptól, tényleg kinyírnak minket a suliban, úgyhogy már most a decembert várom, hogy végre vége legyen a félévnek. Viszont legalább már kint vannak a karácsonyi dekorációk az üzletekben! 

7 megjegyzés:

  1. Az új She rúzs nálam is rögtön kedvenc lett, pont ezt a színt vettem meg, meg a másik matt fajtából is a 310. Imádom őket. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a sütőtökös TBS kollekció nagy csalódás volt. A Vanilla Chaiból akarok majd venni, mert azt tavaly is imádtam. :)
    A Maybelline folyékony rúzsokat nagyon várom már, remélem Joy napokra már kirakják őket. Nagyon ki vagyok akadva, hogy egy hónapos csúszással kerülnek ki az újdonságok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont a Vanilla Chai tetszik legkevésbé, de legalább több marad neked :P

      Törlés
  3. Én is nagyon szeretem a The Ordinary primert, a S-he rúzst pedig ezek után megkukkantom a DM-ben. :)
    Kellemes időtöltést Prágában!

    VálaszTörlés