2018. április 25., szerda

Új termékek a hajápolásomban #14

Ismét kipróbáltam néhány hajápolási újdonságot, a véleményem pedig meglehetősen vegyes velük kapcsolatban. Az utóbbi időben rengeteg hajra való kencét vettem, a legtöbbjüket utánaolvasás nélkül, csak úgy érzésből, és ez is egy ilyen válogatás, mindössze egy olyan termék szerepel benne, amit már korábban is ismertem és használtam. 


Bleach London Sulph Obsessed sampon: amikor megláttam online, hogy húha, szulfátmentes sampon, ráadásul nem is drágán, akkor nagyon megörültem, de az az igazság, hogy nem igazán szeretem ezt a sampont, és várom, hogy elfogyjon. A legnagyobb gondom az illatával van, ami számomra már inkább szag, ugyanis engem egy az egyben a nyilvános wc-kre emlékeztet, pedig elvileg van benne illatanyag. Egyébként átlátszó, zselés állagú, és a szulfátmentessége ellenére jól habzik, viszont sajnos a korpát is előhozza, és a már fent említett szag miatt abszolút nem használom szívesen.

L'Oréal Elseve Extraordinary Oil hajpakolás: időről időre visszatérek hozzá, mert egyszerűen imádom, és bár van rengeteg elhasználandó hajpakolásom a fiókban, nem bírom nem elővenni időnként. Nemrég megvettem az új, kókuszos változatát, remélem az is hasonlóan hatékony lesz.

Gliss Kur Fiber Therapy fújós balzsam: jópofa ez a kétfázisú dolog, az illata is nagyon kellemes, de nem annyira érzem, hogy különösebb extra hatása lenne. Úgy szoktam használni, mint egy kifésülő spray-t, de szerintem inkább normál hajúaknak válhat be, akiknek egyébként nincs különösebb bajuk a szárazsággal, és nincs igénybevett hajuk. 

Isana hajápoló tej: az elején utáltam, de mint kiderült azért, mert rosszul használtam. Nem szabad belőle sokat felvinni a hajra, mert különben ragacsossá teszi, kis mennyiségben eloszlatva azonban hajvasalás után extrasima tőle a hajam, és kis túlzással az is marad a következő hajmosásig. Ezen kívül hővédő hatása is van, ami külön szuper. 

Herbal Essences Clearly Naked szárazsampon: sajnos ez sem a szívem csücske...jó friss, kicsit gyümölcsös illata van, viszont hiába van rajta, hogy friss hatás, és társai, nekem ez is kicsit túlságosan tapaszt, inkább textúrát ad, mint frissességet, amit én nem szeretnék egy szárazsampontól. Kinézetileg nem vállalhatatlan a hajam, ha ezt használom, de az után hagyott érzet nem tetszik.

Ezek közül a termékek közül tehát mindössze a L'Oreal pakolást és az Isana hajápoló tejet tudom teljes szívvel ajánlani, a többi termék sajnos nem lett a kedvencem, de hát ilyen is előfordul néha. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése